Llacuna39

Llacuna 39 és un projecte de cohabitatge que promou la construcció d'un edifici de 27 habitatges i un local col·laboratiu al barri de Poblenou de Barcelona.

Per finançar aquest projecte la cooperativa emet 2.000 títols de participació de 100 euros cadascun.

Com recuperem el sòl per als veïns i veïnes del barri

Des de coHousing Barcelona hem emès 2.000 títols de participació per un valor total de 200.000 euros. Les aportacions ens permetran finançar el 40% de la compra d’un solar privat al barri de Poblenou de Barcelona i construir 27 habitatges de protecció oficial. L’altre 60% del finançament anirà a càrrec dels futurs veïns i veïnes.
Amb aquestes aportacions col·lectives contribuirem a fer que 27 unitats de convivència tinguin accés a un habitatge digne i cooperatiu.

Què són els títols de participació?

Són una forma de finançament voluntària oberta a tothom qui vulgui fer possible la iniciativa, tant a socis com a no socis.

Quins avantatges tenen?

Adquirint aquests títols podreu donar suport a una iniciativa pionera que vetlla per un habitatge digne i, alhora, us beneficiareu d’un interès del 5% pels diners invertits.

Quants títols hi ha disponibles?

Posem al vostre abast 2.000 títols de 100 euros cadascun. Aquest finançament col·lectiu servirà per a ajudar 27 famílies a comprar un solar al Poblenou de Barcelona.

Quants se’n poden adquirir?

Tants com vulgueu, no hi ha cap límit establert. Podreu adquirir-ne fins que s’esgotin.

Quin venciment tenen?

Els títols tenen un venciment d’3 anys i es poden renovar en finalitzar aquest període.

Quin és el període d’emissió?

Els títols de participació es poden adquirir del 1 de gener al 28 de febrer de 2019.

Quina remuneració tenen?


A tres anys, el 5%

Els interessos es liquiden semestralment.